NEBE V PLAMENECH NEBE V PLAMENECH NEBE V PLAMENECH

Kurýr o 1. akční WAP a Java hře pro mobilní telefony · Vydává DolphinGames · 0 Kč · Ročník III

Novinky

Novinky 1.6.2006 | Nová hra: Červí jatka!
Dnes jsme pro vás pod hlavičkou wapgames.cz spustili novou hru! Je určena pro více hráčů, nese název Červí jatka a inspiraci čerpá z počítačových her. Pro snadné hraní prostřednictvím mobilu a wapu má hra velice jednoduchý princip a intuitivní ovládání. Terén bojiště je automaticky přizpůsobován počtu hráčů, takže je vždy nějaký červ na dostřel. Pokud ve hře právě není jiný hráč, objeví se na bojišti cvičný červ. Žebříček je sestavován na měsíční bázi a vychází ze systému přesunu části bodů od poraženého k vítězi, což by mělo zajistit, že na vrcholu žebříčku budou skutečně jen ti nejlepší.
Věříme, že se vám naše nová hra bude líbit. Přejeme vám příjemnou zábavu.


Novinky 19.4.2006 | Nové: Ruční nabíjení
Od dnešního dne již nefunguje automatické dobíjení vystřílené munice. Při prvním vstupu do hry a vždy po vystřílení zásobníku je tedy nutné si zásobníky nabít ručně. K nabíjení stačí zvolit příkaz Dobít střelivo. Dobíjet střelivo lze na domácím letišti, a to jak v hangáru, tak před ním. Dobíjet lze i jen částečně vystřílené zásobníky, doporučujeme však všem stíhačům, aby se učili střelivem šetřit ...

Novinky 15.2.2006 | Delfínci v síti T-Mobile
Od dnešního odpoledne bylo obnoveno připisování věrnostních bodů - Delfínků - všem hráčům ze sítě T-Mobile vyjma těch, kteří využívají některý z tarifů s neomezenými volnými jednotkami pro WAP. Přístup do her pod hlavičkou wapgames.cz zůstává hráčům s neomezenými volnými jednotkami pro WAP nadále otevřen bez jakéhokoli omezení užívanosti.
Děkujeme všem hráčům za pochopení a trpělivost.

Novinky 10.2.2006 | Otevření přístupu ze sítě T-Mobile
Dnes byl znovuotevřen přístup do hry Nebe v plamenech všem hráčům ze sítě T-Mobile. Z provozních důvodů je však prozatím, stejně jako v případě celého herního prostředí wapgames.cz, nadále pozastaveno získávání Delfínků při účasti ze stejné sítě. V těchto dnech ale děláme maximum pro to, aby mohli Delfínky vyhrávat alespoň ti hráči ze sítě T-Mobile, kteří nevyužívají některý z tarifů s neomezenými volnými jednotkami pro WAP. O dalším vývoji budete brzy informováni v Novinkách na stránkách www.wapgames.cz.

Novinky 25.10.2005 | Méně Delfínků za lovecké body
Z důvodu významné změny chování hráčů, která zřejmě souvisí s letní změnou některých tarifů jednoho z mobilních operátorů, jsme nuceni od dnešního dne změnit počet Delfínků připisovaných za 20 loveckých bodů ve hře Nebe v plamenech z dosavadních 110 na 100. Pevně věříme, že tuto změnu přijmete s pochopením a že vaše bojové nadšení a radost ze sestřelení protivníka tím nijak neutrpí.

Novinky 9.9.2005 | Uzavření přístupu ze sítě T-Mobile
Na základě požadavku společnosti T-Mobile Czech Republic a.s. bylo dnes večer do odvolání znepřístupněno herní prostředí wapgames.cz (www.wapgames.cz), včetně hry Nebe v plamenech (www.nvp.cz) ze sítě T-Mobile. Termín znovuotevření přístupu do uvedených aplikací bohužel v tuto chvíli neznáme. O dalším vývoji budete informováni v Novinkách na stránkách www.wapgames.cz.

Novinky 30.8.2005 | Seřazené směry zatáčení
Na základě dlouhodobých stížností mnohých hráčů jsme od dnešního rána změnili systém, kterým jsou řazeny směry zatáčení. Nově tedy mohou být směry zatáčení řazeny dvěma způsoby:
1) Během letu, po vzlétnutí nebo po zvratu (prudké změně směru) jsou dva nabízené směry řazeny od severu k jihu, při letu přímo na sever nebo jih ve směru hodinových ručiček.
2) Během zatáčení jsou pak všechny tři dostupné směry seřazeny ve směru zatáčení.
Pevně doufáme, že všichni veteráni si na nové řazení směrů rychle zvyknou a že všem začátečníkům bude připadat zcela intuitivní.

 Starší »
LinkaLinkaLinkaLinkaLinkaLinkaLinkaLinkaLinkaLinkaLinkaLinkaLinkaLinkaLinkaLinkaLinkaLinka
 

DolphinGames Reklama

Reklama Reklama